fotoboeken maak je makkelijk zelf
vierkante fotoboeken maak je liggende fotoboek maak je staande fotoboek met je foto's een themaboek
gedrukt fotoboek

De gedrukte fotoalbums worden digitaal gedrukt en hebben dan ook meer de eigenschappen van een echt boek. Aan de hand van de uitgebreide software en de extra achtergronden, cliparts en kaders maak je het album nog persoonlijker.
>> meer weten over de verschillen

download de software

fotoboek op fotopapier

Speciale momenten vragen om een speciaal fotoalbum. Onze serie deluxe fotoalbums worden met een speciale laser belichter afgedrukt op echt, professioneel, fotopapier en hebben een aantal in het oog springende eigenschappen.
>> meer weten over de verschillen

download de software

een fotoboek maak je zelf

foto's in de juiste folder kies je foto’s die je in een album wilt hebben en plaats die in een makkelijk te vinden map op jouw computer
>> meer informatie
automatisch vullen van je fotoalbum met automatisch vullen maak je in een paar minuten een mooi fotoboek>> meer informatie elementen om je fotoboek nog mooier te maken keuze uit veel thema achtergronden, cliparts, kaders en bewerkingen>> meer informatie
themaboeken voor een mooi en makkelijk fotoboek je kunt een compleet ontworpen fotoboek kiezen, je hoeft dan alleen nog maar de foto’s toe te voegen>> meer informatie delen van je fotoboek deel het bestelde fotoboek met je vrienden online en laat ze meegenieten>> meer informatie ontdek de fotoalbum software ontdek de uitgebreide mogelijkheden van de software>> meer informatie

 

aanmelden nieuwsbrief mijn bestellingen hoe kunnen we je helpen

Bij HEMA maak je een eigen fotoboek

Bij HEMA vind je voor ieder wat wils. Dus ook als het gaat om fotoboeken is het aanbod uitgebreid en volledig. Een fotoboek biedt een manier om je herinneringen op prachtige wijze te bewaren en tastbaar te maken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je foto’s af te laten drukken en ze zelf in te plakken. Maar het kan in dit digitale tijdperk veel eenvoudiger door te kiezen voor de gedrukte fotoboeken. In het productoverzicht vind je fotoboeken in verschillende oriëntaties, vierkant, liggend en staand, en in verschillende formaten, S t/m XL. Daarnaast is er nog een keuze van papiersoort en druktechniek. De verschillen worden uitgelegd op de volgende pagina.

HEMA helpt je met het maken van een fotoboek. In het tipsoverzicht vind je verschillende tips om je eigen fotoboek nog mooier te maken. Het begint daarbij bij het maken van de foto tot aan leuke opmaaktips voor jouw fotoboek.
Als laatste biedt HEMA een aantal mogelijkheden aan ter inspiratie. Je kunt namelijk binnen een aantal minuten een fotoboek maken. HEMA heeft daarvoor een aantal themaboeken ontworpen. Zo kun je themaboeken vinden in bijvoorbeeld de categorie “dagje uit”, “huwelijk” en “jaarboek”.
Voor verdere inspiratie heeft HEMA een aantal voorbeeldalbums en een boekenkast met echte albums van onze klanten. Altijd leuk om te zien wat een ander maakt en wat je misschien ook zelf wilt gaan gebruiken.

Al met al is HEMA de plek waar je je eigen fotoboek maakt van je eigen foto’s. Een fotoboek voor de blijvende herinnering.