fotoboek op fotopapier staand
voorbeeld binding van een fotoboek op fotopapier
opgenklapt ziet een fotoboek op fotopapier er zo uit

staand fotoboek - fotopapier

De zonsondergang of die helblauwe lucht van je laatste vakantie, komt nog mooier over op fotopapier. Je foto’s zijn dan namelijk nog scherper en helderder van kleur. Omdat fotopapier dikker is dan gedrukt papier heeft het ook nog eens een luxe uitstraling. Zo maak je je mooie herinnering met dit A4 fotoboek nog mooier. Uiteraard kun je de foto op de kaft gewoon zelf aanpassen. meer informatie

papierkeuze:

33 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over staand fotoboek - fotopapier

Dit fotoboek wordt op echt fotopapier belicht en ligt volledig vlak. Doordat de linker en rechterpagina doorlopen heb je geen naad in het midden van je boek. Door de fotografische belichtingstechniek hebben deze fotoboeken geen drukraster en zijn de foto’s hierdoor scherper en hebben een hogere kleurverzadiging.

kenmerken

  • kaftmateriaal: gedrukt mat of glanzend papier
  • papiersoort: mat of glans fotopapier
  • in het formaat 28 x 19 cm
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 72 pagina’s
  • vlakliggende binding

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in België +/- 5 werkdagen 2.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-