14x14 hart rood.jpg
14x14 klaver groen.jpg
14x14 cadeau rood.jpg
14x14 kerstboom groen.jpg
14x14 kerstbel rood.jpg

vierkant fotoboekje - hallo herinneringen

20% korting | actiecode FOTOBOEK20
Wil je iemand, of jezelf, op een speciale manier verrassen? Kies dan voor dit vierkante boekje waarvan je de vorm van het uitgestanste deel zelf bepaalt. Ideaal voor bijvoorbeeld een verjaardag, Valentijn of één van de andere feestdagen. Deze boekjes zijn verkrijgbaar in 5 verschillende thema’s. meer informatie

formaat:

vanaf 15 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over vierkant fotoboekje - hallo herinneringen

Deze serie fotoboeken maak je makkelijk en snel met je telefoon, tablet of computer. Kies één van de kaften waaruit een thema figuur uitgesneden wordt. Zo heb je met het thema hart een mooi Valentijn boekje maken of met het klavertje vier je geluksmomenten van het jaar laten zien. De metalen ringband geeft het boek een moderne look and feel. Na het bestellen wordt je boekje direct geproduceerd en razendsnel geleverd. (na twee werkdagen verzonden!)

voorbeeld

kenmerken

  • formaat 14x14 cm: per pagina een foto
  • formaat 21x21cm met keuze uit verschillende indelingen
  • in 5 verschillende thema's
  • keuze uit een witte, grijze of zwarte achtergrond
  • minimaal 21 en maximaal 59 pagina's
  • kaft kleuren: rood en groen
  • stalen ringband binding

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in België +/- 3 werkdagen 2.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-