theeglas - met naam_1-83
theeglas - met naam_2-89
theeglas - met naam_3-92
theeglas - met naam_4-99
theeglas - met naam_5-102

theeglas - met naam

Dit theeglas met eigen tekst of naam is een heel origineel cadeau dat zeker iedere dag gebruikt zal worden. Omdat de ingegraveerde naam ook in de vaatwasser perfect blijft, geniet je jarenlang van een heerlijk kopje thee uit een persoonlijke theeglas. meer informatie

10 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over theeglas - met naam

Deze theeglazen hebben een hoogte van 10cm en een inhoud van 32 cl. De glazen zijn vaatwasserbestendig waardoor je nog jarenlang van dit cadeau kunt genieten. Je ontwerpt het theeglas in enkele simpele stappen. Je kiest een mooi design en plaatst jouw tekst erop. Daarna kies je nog een lettertype naar keuze en je gegraveerde theeglas is klaar!

kenmerken

  • materiaal : Royal Leerdam
  • doorsnede: 8,5cm
  • hoogte: 10cm
  • inhoud: 32cl
  • de gravure wordt wit en ziet er iets anders uit dan het getoonde voorbeeld
  • vaatwasserbestendig

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Belgiƫ +/- 3 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-