MOKKEN.jpg
MOK
mok met eigen foto -bedrukt-1040
mok met eigen foto vibes-1040
mok met eigen foto roze-2-1040

volledig bedrukte mok

Zoek je een leuk persoonlijk cadeau voor alledaags gebruik? Dan is deze mok iets voor jou. Deze mok kun je namelijk helemaal bedrukken met je eigen foto. Je kunt ook zelf een ontwerp maken en kiezen uit verschillende achtergronden en cliparts. meer informatie

12 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 tot 10 werkdagen

maak nu

over dit artikel

materiaal: aardewerk,
volledig bedrukt met eigen foto of ontwerp,
keuze uit standaard ontwerpen, achtergronden en cliparts,
advies voor bedrukking: met de hand afwassen,
levertijd: ongeveer 5 werkdagen

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Informatie

Een mok kan je heel mooi bedrukken met een foto. Op deze mok met een volledige bedrukking kan dat natuurlijk ook. Buiten alleen een foto kan je ook zelf een ontwerp maken in combinatie met achtergronden en cliparts. Op deze manier wordt de mok nog persoonlijker.

Met de juiste afbeeldingen en elementen maak je de mok geschikt voor de speciale momenten als moederdag, vaderdag of vrijgezellenfeest. Een waardevolle herinnering die je dan ook kan gebruiken voor het kopje koffie, thee of anders.

De mok is gemaakt van aardewerk. Het advies is om voor de duurzaamheid van de bedrukking de mok op de hand af te wassen.

Wacht niet langer en maak je persoonlijke mok voor jezelf of om weg te geven. Het leukste fotocadeau.