naambord eigen foto aluminium variant

naambordje

Dit naambordje is verkrijgbaar in plexiglas of aluminium. Daarnaast kun je kiezen tussen een vierkant, liggend of staand formaat. meer informatie

materiaal:
oriëntatie:
formaat:

30 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 2 werkdagen

maak nu

meer informatie over naambordje

Als je een uniek naambordje zoekt voor naast de deur, maak je die natuurlijk zelf. Je hoeft er alleen maar een naam, nummer en eventueel foto te plaatsen. In de ontwerpmodule ben je vrij om met de afbeeldingen en opmaak te spelen. De naambordjes komen in twee materialen, namelijk aluminium en plexigals, en in verschillende formaten (zie hieronder). De bordjes worden geleverd inclusief aluminium afstandhouders waardoor het product van de muur af komt. Door de afstandhouders is het naambordje makkelijk zelf op te hangen.

TIP:

  • zorg dat de teksten niet te dicht op de kant staan. 

kenmerken

  • materiaal: aluminium of plexiglas
  • in liggend, staand of vierkant formaat
  • per formaat: keuze uit 2 afmetingen
  • wordt geleverd met aluminium afstandhouders
  • levertijd: ongeveer 5 werkdagen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 2 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Belgiƫ +/- 2 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 2 werkdagen ? 0.-