snowglobe-valentine-16-624pso.jpg

sneeuwbol - met hartjes

Een orgineel cadeau voor de feestdagen of voor je grote liefde. Een plexiglas sneeuwbol met daarin je eigen foto. Je kunt kiezen uit sneeuwvlokken of rode hartjes meer informatie

type:

12 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

over dit artikel

materiaal: plexiglas,
keuze uit sneeuwvlokken of rode hartjes,
formaat: 9 cm,
leuk voor de feestdagen en Valentijn

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Informatie

Het is een origineel cadeau voor een ander of voor jezelf, een sneeuwbol met jouw eigen mooiste foto. Er zijn twee verschillende varianten, namelijk met;

- sneeuwvlokken

- hartjes

Door de uitvoeringen is het een leuk cadeau voor bijvoorbeeld Kerst of Valentijn. Een uniek cadeau voor een uniek moment, voor jong en oud.

Het bestellen gaat erg makkelijk. Je sleept namelijk in het ontwerpscherm simpel een foto in de glitterbol en klikt vervolgens op bestellen. Veel makkelijker wordt het niet.