koektrommel-hart_2
snoepblik-hart.jpg

hartvormig snoepblik - met eigen foto

Een hartverwarmend cadeau om te geven. Bijvoorbeeld bij speciale momenten zoals een bruiloft, Valentijnsdag of verjaardag. De deksel van de snoepblik kun je bedrukken met een eigen foto of tekst. meer informatie

17 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over snoepblik

Dit snoepblik is door zijn hart vorm uitermate geschikt voor de speciale dagen als bruiloft en valentijn. Je plaatst jouw mooiste foto en boodschap op het snoepblik om jouw cadeau een extra dimensie te geven. Denk er aan om je cadeau extra leuk te maken door er HEMA snoep in te doen. Je krijgt dan een compleet cadeau voor die speciale persoon.

kenmerken

  • foto komt op deksel
  • hart vorm
  • formaat foto 14,5 cm bij 13,5 cm

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Belgiƫ +/- 3 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-