polaroid-1040
afdrukken-algemeen.jpg

Polaroid

Je foto’s afdrukken alsof ze zo uit een Polaroid camera zijn gekomen. Dat kan bij HEMA. De foto’s worden gedrukt op karton en geplaatst in een typisch Polaroid kader. meer informatie

9 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over Polaroid

Oud wordt weer nieuw. Voor polaroid klopt dat des te meer. Nu maak je simpel van jouw mooiste digitale foto’s een unieke polaroid foto. De foto wordt voorzien van de karakteristieke polaroid rand. Je bestelt deze foto’s in een set van 20 stuks. Makkelijk uit te breiden in sets van 10 stuks. Het formaat van de foto’s is 10x9 cm. Je foto wordt dus weer hip door het te bestellen als een echte polaroid. Kies je foto’s en bewaar die herinneringen als een polaroid foto. Uniek, leuk en modern. Alles wordt geleverd in een leuke en hippe verpakking. Makkelijk om jouw prints in te bewaren.

kenmerken

  • in het formaat 9 x 10 cm
  • voorzien van een witte rand
  • gedrukt op karton
  • per set van 20 stuks
  • aan te vullen per 10 stuks
  • prijs per extra 10 stuks is 2.50
  • levertijd: ongeveer 3 werkdagen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in België +/- 3 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-