terug naar overzicht

Mijn Boek

Leuk dat je Mijn Boek besteld hebt. Je bent net op tijd geweest, HEMA Fotoservice heeft namelijk besloten om niet verder te gaan met Mijn Boek. Natuurlijk wordt jouw bestelde boek nog gewoon geleverd.

Standaard maken wij bij het vullen van jouw MijnBoek gebruik van gegevens die we van jouw Facebook tijdlijn halen. Je kunt de selectie van gegevens aanpassen. Zet vinkjes aan of uit bij "Inhoud kiezen voor de tijdlijn"

als je niets selecteerd, maken we standaard gebruik van de volgende gegevens:
prikbordberichten;
omslagfoto's;
tijdlijnfoto's;
Mobiele foto's;
Profielafbeeldingen;
Fotoalbums;
Reacties;
Afbeeldingen en smileys in reacties;
Emoticons;
Check-ins;
Video's (met QR-code voor de link);
Tekst en reacties bij berichten met meerdere foto's;

Helaas is het niet mogelijk om alle inhoud uit je Facebook profiel toe te voegen aan jouw MijnBoek. Dit komt doordat Facebook bepaalde inhoud blokkeert. De volgende gegevens worden geblokkeert door Facebook:
getagde foto's en berichten
verjaardagsberichten zonder foto
levensgebeurtenissen
evenementpagina's
privéberichten
groepen
notities
albumbeschrijvingen en reacties
app berichten
Wij vinden het enorm vervelend als je niet tevreden bent met je product. Bij HEMA streven we ernaar dat al onze klanten 100% tevreden zijn. Je kunt contact opnemen met de klantenservice. Het zou fijn zijn als je je ordernummer en een korte omschrijving van de klacht toe kan voegen. Klik hier om naar de servicepagina te gaan.
Bij opties kun je aangeven hoeveel reacties je per foto/bericht wilt zien in jouw MijnBoek. Dit aantal geldt voor alle foto's in jouw MijnBoek. Helaas is het niet mogelijk om per bericht aan te geven welke reacties je wel of niet wilt zien.
Je kunt een voorbeeld bekijken van de eerste drie hoofdstukken van jouw MijnBoek. Dit doe je door op de knop "neem een kijkje" te klikken.
Na het plaatsen van je bestelling is het helaas niet meer mogelijk om het voorbeeld van jouw MijnBoek te zien. Om het voorbeeld van jouw MIjnBoek nogmaals te bekijken, kun je een nieuw MijnBoek maken. Je kunt dan in de editor door de eerste drie hoofdstukken van jouw MijnBoek bladeren.
Nee, dit is helaas niet mogelijk.
terug naar overzicht