wanddecoratie detail groot
xpozer detail groot

foto op Xpozer

Xpozer is een foto spansysteem waarbij je foto wordt afgedrukt op de hoogste HD kwaliteit. Het grote voordeel van dit wisselssysteem is dat je op elk moment heel eenvoudig je foto kunt wisselen. Zo tover je in een handomdraai je huis om van een zomerse zonsondergang naar een prachtig winterparadijs. meer informatie

oriëntatie:
formaat:
spanmechanisme:

35 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 4 werkdagen

maak nu

over dit artikel

spansysteem met HD kwaliteit foto,
met herbruikbaar spanframe voor zelfde formaat wisselfoto’s,
materiaal: dun polyester fotofolie,
keuze uit liggend, staand of vierkant formaat,
verkrijgbaar in verschillende afmetingen,
wordt geleverd met een ophangsysteem,
de foto hangt vrij van de muur

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 4 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Informatie

Door het matte oppervlak van het polyester heb je nooit meer last van weerspiegelingen en wordt de foto haarscherp weergegeven. Doordat het materiaal geen oppervlakte structuur heeft, zie je geen raster zoals bijvoorbeeld bij canvas. Het Xpozer spansysteem zorgt ervoor dat het hoogwaardige, flexibele fotomateriaal superstrak en in een paar klikken wordt gespannen. Met de bijgeleverde ophanghaak hang je de foto eenvoudig en mooi vrij hangend aan de muur. Het totale systeem is erg licht van gewicht en kan daarbij zeer compact verstuurd worden. Zie de uitleg video rechts hiernaast voor meer informatie.