Foto_01

gegarandeerd de hoogste kwaliteit

Bij HEMA streven we er altijd naar dat elke klant tevreden is. Want als jij blij bent, zijn wij dat ook. Daarom staan we voor kwaliteit. We besteden daar veel tijd en zorg aan en maken gebruik van de beste materialen. Zodat jij onbezorgd kan genieten van alle producten die je bij ons hebt besteld.

Dat geldt ook voor onze fotoboeken. Deze worden naar jouw keuze afgedrukt op de hoogste kwaliteit drukwerkpapier of echt fotopapier. De boeken worden verder met de uiterste zorg gemaakt. Zo ben je altijd verzekerd van het beste fotoboek, welke je ook kiest. En om er zeker van te zijn dat je blij wordt van al die mooie momenten uit je fotoboek, geldt voor alle fotoboeken de altijd tevreden garantie. 

Gebruik actiecode FOTOBOEK20 en ontvang 20% korting op alle fotoboeken.

alle fotoboeken
Foto_02

we zijn pas tevreden als jij dat bent

Soms kan het zijn dat je niet helemaal tevreden bent over het fotoboek dat je hebt ontvangen. Hoewel we heel veel aandacht besteden aan het maken van je boek, kan er soms een productiefout voor komen. Geen zorg, je krijgt dan gewoon gratis een nieuw goed fotoboek van ons. Gegarandeerd.

Is er bij de opmaak van je fotoboek iets misgegaan of heb je bijvoorbeeld te lage resolutiefoto’s gebruikt? Ook dan gaan we het oplossen. We kijken waar de fout heeft gelegen. Misschien komen we tot de conclusie dat een ander formaat beter geschikt is. Hoe dan ook, jouw fotoboek wordt gratis overgemaakt. Zodat je uiteindelijk toch tevreden bent over het eindresultaat.
Foto_03

voordelen altijd tevreden garantie

• alle fotoboeken worden afgedrukt op de hoogste kwaliteit drukwerk papier of echt fotopapier
• we garanderen de uiterste zorg en hoogste kwaliteitscontrole bij de productie
• mocht er toch een productiefout zijn, dan krijg je gratis een nieuw fotoboek
• ben je om wat voor reden niet helemaal tevreden, dan wordt jouw boek gratis overgemaakt
• jouw fotoboek kan je eenvoudig zelf opmaken met de handige online software
• via de chatfunctie in de online software kunnen we je helpen met de opmaak
• met het altijd tevreden garantie formulier kun je eenvoudig een beroep doen op de garantie |

garantieformulier