foto printen op kunststof detail
foto printen op kunststof detail

foto op kunststof

Een foto op kunststof past heel goed in een strak, modern interieur. Door de scherpe drukkwaliteit komen kleuren prachtig tot leven en omdat een foto op kunststof zeer licht van gewicht is, is het ook nog eens eenvoudig op te hangen. meer informatie

oriëntatie:
formaat:

20 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 2 werkdagen

maak nu

over dit artikel

materiaal: 10 mm dik kunststof,
zeer licht van gewicht en makkelijk op te hangen ,
keuze uit liggend, staand of vierkant formaat,
verkrijgbaar in verschillende afmetingen,
wordt geleverd met een ophangsysteem,
geschikt voor binnen en buiten

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 2 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.
kunststof-ophangsysteem-detail

Informatie

Met een foto op kunststof bereik je een kleurrijke en haarscherpe weergave van je foto. Dit materiaal is geschikt om binnen en buiten op te hangen met het gratis meegeleverde ophangsysteem. Het kunststof is 10 mm dik. Het product is te bestellen in de formaten van 20x20 cm t/m 100 x75 cm. In de ontwerpmodule kan je via een collage meerdere foto's plaatsen op jouw eindproduct. Via de filters kan je je foto bewerken voor net dat extra.