kies een materiaal

ook leuk om te maken

wanddecoratie_categorie_tabs_met-zorg-gemaakt

met de grootste zorg voor jou gemaakt

Wij drukken alle wanddecoratie met de grootste zorg en de beste inkten op professionele materialen. Elke opdracht wordt persoonlijk beoordeeld en waar nodig aangepast. Zo garanderen we de beste kwaliteit. Alle wanddecoratie wordt geleverd inclusief ophangmaterialen en ophanginstructie. Uiteraard verpakken we je bestelling goed zodat deze in topconditie bij je afgeleverd wordt.
wanddecoratie_categorie_tabs_verschillende-materialen
groot assortiment
Afhankelijk van de foto of interieur waar je deze in wilt hangen, kun je bij HEMA kiezen uit een groot assortiment verschillende materialen. Er is keuze uit foto op canvas, hout, Xpozer, aluminium, plexiglas, kunststof, en vinyl. Een foto op hout of foto op vinyl kun je zowel binnen als buiten ophangen. Een foto op canvas past in vrijwel ieder interieur.
wanddecoratie_categorie_tabs_wat-zijn-de-verschillen
altijd het juiste voor je foto
Een foto op canvas is geschikt voor de meeste foto's. Deze heeft namelijk een mooie natuurlijke uitstraling en past in vrijwel ieder interieur. Heb je foto's met veel kleur, kies dan voor een foto op plexiglas. Door de glans van het materiaal komen de kleuren hier krachtig op uit. Wil je HD kwaliteit en geen spiegeling of structuur van het materiaal, dan is de Xpozer met het unieke opspansysteem de oplossing. Echt trendy zijn de foto op hout en foto op aluminium.
Complete Fotoservice software

Complete Fotoservice software

Je kunt het gehele assortiment van
fotoproducten maken in deze software.