A4 fotoboek op fotopapier met formaat 28x19 cm
voorbeeld binding van een fotoboek op fotopapier
opgenklapt ziet een fotoboek op fotopapier er zo uit

liggend fotoboek - fotopapier

Omdat dit liggende fotoboek gedrukt is op fotopapier zijn je foto’s nog scherper en helderder van kleur. Zo komt die foto van die zonsondergang of die hel blauwe lucht nog beter tot zijn recht. Daarnaast is fotopapier dikker dan gedrukt papier, waardoor je fotoboek een luxe uitstraling heeft. De foto op de kaft kun je zelf aanpassen, om hem zo nog persoonlijker te maken. meer informatie

formaat:
papierkeuze:

33 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over liggend fotoboek - fotopapier

Al deze fotoboeken worden op echt fotopapier belicht en liggen volledig vlak. Doordat de linker en rechterpagina doorlopen heb je geen naad in het midden van je boek. Door de fotografische belichtingstechniek hebben deze fotoboeken geen drukraster en zijn de foto’s hierdoor scherper en hebben een hogere kleurverzadiging.

kenmerken

  • kaftmateriaal: gedrukt mat of glanzend papier
  • papiersoort: mat of glans fotopapier
  • in de formaten 28 x 19 cm en 45 x 30 cm
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 72 pagina’s
  • vlakliggende binding

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in België +/- 5 werkdagen 2.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-