a4-softcover_overzicht.jpg
papier-mat.jpg

staand fotoboek - zachte kaft

Dit fotoboek van 21x28 cm met een foto-omslag is gelijmd en gebonden en voelt aan als een magazine. Is voordelig, makkelijk en snel online te maken of met de te downloaden software. Hiermee heb je nog meer mogelijkheden voor mooie indelingen en achtergronden. Ook dit fotoboek wordt gelijmd en gebonden als een echt boek. De fotocover is bij de prijs inbegrepen. meer informatie

papierkeuze:

18 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over staand fotoboek - zachte kaft

De opmaak van dit fotoboek bepaal je zelf. Bijvoorbeeld met 1 of 4 foto’s op een pagina, of een variatie hierin. Dit fotoboek is direct te maken vanaf een smartphone of tablet. Je kunt gebruik maken van de foto’s uit je mobiele apparaten, maar ook vanaf Facebook, Instagram, Google+, Dropbox en One Drive. De foto’s worden gedrukt op mat papier.

kenmerken

  • kaftmateriaal: gedrukt glanzend papier
  • papiersoort: mat of glans gedrukt
  • te maken op computer, tablet en smartphone
  • in het formaat 21 x 28 cm
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 160 pagina’s

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in België +/- 5 werkdagen 2.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-