kussen-met-eigen foto familie.jpg
kussen-met-eigen foto -op-bank-2
kussen-met-eigen foto -bank
kussen-met-eigen foto optie-met-rits

kussen - met eigen foto

Wil jij je interieur een persoonlijk tintje geven? Kies dan voor een kussen met je eigen foto of ontwerp. Het kussen is 40 x 40 cm en inclusief vulling. Verkrijgbaar met of zonder rits in de hoes. meer informatie

vanaf 25 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 tot 10 werkdagen

maak nu

meer informatie over kussen

Geef je interieur een persoonlijk tintje door een kussen met eigen foto of ontwerp. Het kussen, formaat 40x40 cm, wordt inclusief de vulling geleverd en is optioneel uit te rusten door een rits. De achterkant van de kussen wordt in een zelf te kiezen kleur geleverd. Je kunt kiezen uit acht moderne kleuren.

De kleuren zijn:

    licht grijs
    antraciet
    hard roze
    lime groen
    bordeaux rood
    oker geel
    pastel groen
    turquoise

In plaats van je mooiste foto kan je natuurlijk ook bijvoorbeeld een ingescande kindertekening gebruiken. Hierdoor wordt het een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld Moederdag. Je ziet hiernaast een mooi voorbeeld van hoe dat er uit kan komen te zien.

In onze software maak je het kussen in enkele simpele stappen. Je kiest eerst het beeld, foto of tekening, wat je wilt plaatsen op het fotokussen. Als je het beeld geplaatst is, krijg je eerste de keuze of je een rits wilt hebben, om daarna de kleur voor de achterkant te bepalen.

Wacht niet langer en maak je eigen kussen met foto. Voor jezelf of om weg te geven.
infotabpic

kenmerken

  • handgemaakt
  • in het formaat 40 x 40 cm
  • geleverd met vulling
  • verkrijgbaar met of zonder rits
  • keuze uit 8 kleuren achterkant: lichtgrijs, antraciet, bordeauxrood, hardroze, lime groen, okergeel, pastelgroen en turquoise

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 tot 10 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Belgiƫ +/- 5 tot 10 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 tot 10 werkdagen ? 0.-